Eksplozija u centru Malmea

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u centru Malmea

U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji. Policija je na licu mesta, a okolnosti događaja za sada nisu poznate. Nekoliko ulica je blokirano, a portparol te službe Ana Goranson potvrdila je da je došlo do eksplozije u stanu, ali i dalje nije poznato da li je bilo ljudi u tom objektu.Švedski mediji, pak, navode da nije bilo povređenih. "Raša tudej" prenosi da su stručnjaci za deminiranje bombi na licu mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U CENTRU MALMEA: Stan u centru mesto incidenta, ne zna se ima li povređenih

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016

Večeras se začula snažna eksplozija u centru Malmea. Kako prenose strani mediji, do eksplozije je došlo u jednom stanu, ali uzrok incidenta još uvek niej poznat...Police confirm explosion at apartment building in #Malmo, #Sweden pic.twitter.com/NBEngKzsmG..— Mike Hall (@mikehallnews) July 28,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.