Eksplozija u Mahačkalama: ima poginulih

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Mahačkalama: ima poginulih

26.05.2013. -

U blizini Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana (republika Ruske Federacije), u gradu Mahačkale, eksplodirala je automobil-bomba. 11 ljudi je povređeno, uključujući i pet policajaca.

"Za volanom automobila se nalazio bombaš-samoubica. Po delovima tela je utvrđeno da je samoubica bila žena," - izvestila je Pres-služba republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prema preliminarnim izveštajima, eksplozija se dogodila u trenutku dok je policija pokušavala da proveri dokumenta vozača.

Trenutno, mesto nesreće je blokirano. Istraga je u toku.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Mahačkali: bombaš-samoubica supruga militanta

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2013

26.05.2013. -..U Mahačkali, u eksploziji je nastradalo 15 ljudi: 5 policajaca i 10 civila, među kojima je i operater državne televizije "Dagestan", saznaje "Glas Rusije". Ranije je objavljeno da je tom prilikom ranjeno 11 osoba...Obelodanjeno je i da je bombaš-samoubica prišla saobraćajnoj policiji...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.