Izvor: B92, 02.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Atini

Atina -- Stakla na zgradi Ministarstva rada u Atini popucala su od eksplozije bombe oko tri sata posle ponoći.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost. Desetak minuta pre eksplozije anonimnim telefonskim pozivom jedne dnevne novine počinioci su obavestili da se bomba nalazi u kontejneru za smeće ispred zgrade Ministarstva. Policija je blokirala prilaz i nije bilo povređenih, ali su oštećene i susedne zgrade.

Prema nezvaničnim izveštajima, policajac koji je čuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ministarstvo je video osobu koja je podmetnula bombu. Pre nedelju dana bomba je podmetnuta ispred kancelarija jedne građevinske kompanije. Najavljene reforme u sektorima radnih odnosa i osiguranja u poslednje vreme izazivaju nezadovoljstvo sindikata i štrajkove, ali se ne zna da li je to povezano sa bombama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.