Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 19:57

Eksplozija na ruskom tankeru u Azovskom moru, tri osobe nestale

U Azovskom moru došlo je do eksplozije na tankeru koji je plovio ka Rostovu na Donu. Spaseno je deset osoba, a tri mornara se vode kao nestali.
Eksplozija se dogodila na praznom naftnom tankeru koji je plovio ka Rostovu na Donu, navodi Kosmolskaja pravda.
Rojters prenosi da je tanker "Azi Aslanov" plovio kroz Kerčki moreuz.
Federalna agencija za pomorski i rečni saobraćaj saopštila je da su eksploziju najverovatnije izazvali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ostaci isparenja.
Rusko ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je akcija spasavanja u toku i da su na mesto nesreće poslata tri broda.
Na tankeru "Azi Aslanov" u trenutku eksplozije nalazilo se 13 osoba, od kojih je šest spaseno, četiri su ostale na palubi, a za tri osobe se i dalje traga. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje nestalo nakon eksplozije na ruskom tankeru

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2020

MOSKVA - Tri osobe nestale su poslije eksplozije na ruskom naftnom tankeru koji je plovio kroz Kerčki moreuz prema luci u Rostovu-na-Donu, saopštila je ruska pomorska agencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Eksplozija i požar na ruskom tankeru

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2020

Na ruskom tankeru u Azovskom moru danas je došlo do eksplozije i u toku je potraga za tri člana posade, rekli su zvaničnici...Ministarstvo za vanredne situacije je saopštilo da je do esplozije na brodu "General Azi Aslanov" došlo na putu od luke Kavkaz do Rostova na Donu...Navedeno je da je 10 članova...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.