Eksplozija na autobuskoj stanici u Rusiji: Jedna osoba poginula, tri povređene!

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na autobuskoj stanici u Rusiji: Jedna osoba poginula, tri povređene!

Eksplozija se dogodila u gradu Paša, severoistočno od Sankt Petersburga, a nastradao je muškarac koji je, pod dejstvom alkohola, aktivirao bombu RUSIJA - Jedna osoba je poginula a četiri su povređene u eksploziji koja se dogodila na stanici javnog prevoza u gradu Paša, severoistočno od Sankt Petersburga. Kako prenosi Raša Tudej, eksploziju je izazvala ručna granata, a trenutno je istraga na mestu nesreće u toku. - Prema prvim informacijama na stanici je sedelo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ljudi koji su pili alkohol. Izbila je svađa i jedan od njih je izbadio granatu koja je eksplodiralai ubila ga - izjavio je Vjačeslav Stepčenko, zvaničnik OdeljenjaMinistarstva unutrašnjih poslova Sankt Petersburga On je dodao da je troje ranjeno u eksploziji i da su oni smešteni u bolnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Eksplozija nakon svađe pijanih meštana

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Moskva -- Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u eksploziji granate na autobuskoj stanici u regionu Sankt Peterburga u Rusiji...Do eksplozije je, prema navodima policije, došlo nakon svađe meštana koji su bili u alkoholisanom stanju...Policija je saopštila da se rasprava na seoskoj autobuskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.