Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija gasa u Iranu, jedna osoba poginula, tri povređene

Najmanje jedna osoba je stradala, dok su tri povređene u eksploziji gasovoda koja se dogodila jutros u blizini Gonaveha u Iranu, prenosi RT.

#Huge gas pipeline explosion sparks enormous fire in Iran https://t.co/nvIRxlOj0a pic.twitter.com/wtuu8ggojT

Gradonačelnik tog grada rekao je da su "ekipe za spasavanje odmah izašle na teren i da je u toku istraga kako bi se utvrdilo šta je tačno izazvalo eksploziju", javila je IRNA.

Lokalni zvaničnici potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su informacije, ali i dodali da je skoro sasvim sigurno da u pitanju nije bila sabotaža, kao i da je nekoliko okolnih sela evakuisano radi sigurnosti stanovništva, pa i da je organizovano sedište za kriznu situaciju u Gonavehu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.