EXIT neće biti održan od 13. do 16. avgusta

Izvor: Danas, 13.Jul.2020, 22:29

EXIT neće biti održan od 13. do 16. avgusta

Kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina EXIT festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Egzit se neće održati od 13. do 16. avgusta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2020

Obeležavanje 20 godina EXIT festivala definitivno se neće održati od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, saopštili su organizatori. Organizatori su obavestili javnost da je ovakva odluka doneta zbog zdravlja i bezbednosti svih učesnika festivala jer se od njihovog poslednjeg...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.