Izvor: Blic, 21.Feb.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Jedini živi svedok saobraćajke u kojoj je poginuo Šaban Šaulić otkriva DETALJE SA MESTA NESREĆE

Jedini preživeli iz automobila u kojem su kobnog dana, 17. februara bili tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović za "Blic" govori o tome kako se sada oseća, ali i otkriva nove detalje koje javnost nije znala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedini preživeli svedok nesreće ispričao DETALJE sa lica mesta: Šaban JE IZAŠAO IZ AUTOMOBILA i rekao DA MU JE LOŠE

Izvor: Story, 21.Feb.2019

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Boban Stojadinović, jedini je preživeli iz automobila u kojem su kobnog 17. februara tragično nastradali kralj narodne muzike i njegov vozač Mirsad Kerić. U potresnoj ispovesti iz bolničke postelje progovorio je o svemu, pa u javnost izneo još šok detalja jezive...

Nastavak na Story...

ŠABAN NIJE ŽELEO DA IDE NA POSLEDNJI NASTUP Rekao je: "Pa sad smo bili u Nemačkoj, šta ćemo opet"

Izvor: Blic, 22.Feb.2019, 10:21

Šaban Šaulić preminuo je neposredno posle saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju ujutru na autoputu u Nemačkoj. Iz automobila u koji je udario pijani vozač ostao je živ samo Slobodan Boban Stojadinović koji je i dalje u Nemačkoj na oporavku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.