Džordž Buš kao komičar

Izvor: Blic, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Buš kao komičar

„Pre godinu dana podržavalo me je oko 30 odsto birača, moja kandidatkinja za sudiju Vrhovnog suda se povukla, a moj potpredsednik je nekoga ubio. Ali, to su bila dobra stara vremena", izjavio je američki predsednik Džordž Buš u sredu na tradicionalnoj večeri za novinare.

Pošto američki potpredsednik Dik Čejni nije bio na večeri, Buš je rekao:

„Imao je nekoliko teških nedelja. Iskreno govoreći, pomalo je povređen. Rekao je da ide na odmor u Avganistan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde ga ljudi vole."

Tokom Čejnijeve nedavne posete Avganistanu, nedaleko od mesta gde se sastao sa zvaničnicima eksplodirala je bomba. Zahvaljujući se predsednici Predstavničkog doma, demokrati Nensi Pelozi, koja je sedela u čelu stola, Buš je prokomentarisao da su se neki pitali kako će se on slagati sa njom:

„Neki kažu da voli da naređuje, da je tvrdoglava i da je ne treba ljutiti. Hej, pa ja se slažem i sa svojom majkom!"

Buš je rekao da bi mogao da sledi Klintonov primer i napiše memoare. „To bi moglo da bude nešto zabavno i kreativno", rekao je. „Nešto poput trodimenzionalnih slikovnica."

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.