Džinovska Merlinka stigla u Kaliforniju

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovska Merlinka stigla u Kaliforniju

Statua Merilin Monro visoka osam metara i teška 15.422 kilograma stigla je danas u turistički grad Palm Springs, u Kaliforniji.

Skulptura prikazuje Monro kako pokušava da nad otvorom zadrži suknju u sceni iz filma "Sedam godina vernosti".

Statuu je napravio 80-ogodišnji umetnik Sevard Džonson, naslednik bogatstva kompanije Džonson & Džonson. Prethodno je bila postavljena u Čikagu, a za njeno dopremanje bilo je potrebno oko sedam dana i 31.400 evra.

U Palm Springsu ona se još montira, a traka će biti svečano presečena 24 maja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džinovska Merilinka stigla u Kaliforniju

Izvor: Kurir, 17.Maj.2012

Statua je visoka osam metara i teška 15.422 kilograma..PALM SPRINGS - Statua Merilin Monro visoka osam metara i teška 15.422 kilograma stigla je danas u turistički grad Palm Springs, u Kaliforniji...Izvršna direktorka trgovinske komore Nona Votson rekla je da se statua još montira. Skulptura prikazuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.