Džek - pot od 338 miliona dolara ide u Nju Džerziji

Izvor: Press, 24.Mar.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek - pot od 338 miliona dolara ide u Nju Džerziji

Ovo je po sumi osvojenog novca šesti džek-pot u istoriji "Pauerbola", lutrije koja se pod ovim imenom igra od 1992. godine, javili su američki mediji.
U okviru lutrije koja se igra u 42 američke države sinoć je izvučena dobitna kombinacija brojeva 17, 29, 31, 52, 53 i dopunski broj 31.
Najveći džek-pot u istoriji "Pauerbola" iznosio je 587,5 miliona dolara, a dobitni listići izvučeni su prošlog novembra u Arizoni i Misuriju pa su dobitnici morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da podele nagradu.
Za razliku od Evrope, u Americi se lutrijski dobici oporezuju, a "Pauerbol" dobitnicima daje mogućnost da novac uzmu na višegodišnje rate ili odjednom, umanjen za troškove poreza.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.