Izvor: Blic, 04.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo

Dvostruko ubistvo

SKOPLJE (Beta) - U oružanom okršaju dveju grupa preksinoć oko dva sata u Skoplju su ubijeni Pero Miloševski (51) i Imer Krasnići (46), saopštila je juče makedonska policija. U saopštenju se dodaje da se za učesnicima u pucnjavi traga i da je, prema prvim saznanjima, motiv ubistava novac, odnosno dugovanje od oko 150.000 evra.

Očevici pucnjave navode da su se ubijeni Miloševski i Krasnići nakon prvih pucnjava sklonili u prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benzinske pumpe u skopskom naselju Sinđelić i da su nekoga zvali na telefon da im pomogne.

Kada su napadači otvorili vatru na benzinsku pumpu zaposleni su se sklonili u toalet, a Miloševski i Krasnići pokušali su da pobegnu, ali su ubijeni odmah nakon što su izašli iz prostorije benzinske pumpe 'Makpetrol'. Inače, Miloševski je bio zaposlen kao radnik na jednoj benzinskoj pumpi u Skoplju.

- Inspektori MUP-a i istražni sudija izvršili su uviđaj, a kasnije će biti saopšteni detaljniji podaci o ovom zločinu - rekla je portparol MUP-a Makedonije Mirjana Kontevska.

Ona je saopštila i da su u blizini tetovskog sela Dobrošte preksinoć, takođe u oružanom obračunu između dve naoružane grupe, teško povređeni Selim Irfan (25) i Halim Haliti (20).

Njih dvojica su prvo zbrinuti u tetovskom medicinskom centru, ali su zbog teških povreda juče ujutru prebačeni na skopsku hiruršku Kliniku. Istraga o ovom slučaju je u toku. Njih dvojica su meštani sela Dobrošte, a prema prvim nalazima istrage na njih je nepoznata osoba otvorila vatru u blizini tog sela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.