Dvojica muslimanskih sveštenika izbačena iz aviona za SAD

Izvor: Blic, 07.Maj.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica muslimanskih sveštenika izbačena iz aviona za SAD

MEMFIS - Dvojica muslimanskih sveštenika na putu za Šarlot u kome se održava konvencija, izbačena su iz aviona u Memfisu, jer je pilot odbio da leti sa njima dvojicom među putnicima, javlja sajt “Tvnjuzlajz”.

Imami Masudur Rahman i Mohamed Zagloul leteli su na trodnevnu konferenciju o predrasudama prema muslimanima.

Izjavili su da im nije smetalo da prođu dodatne bezbednosne provere.

"To je njihov posao”, rekao je Rahman za "Obzerver”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Mi želimo bezbednost u Americi. To je i naša bezbednost, takođe.”

Povezane vesti: Uzbuna zbog molitve u avionu Diplomatski zemljotres: Vikiliks objavio poverljive dokumente Stejt departmenta Avion sa sumnjivim teretom sleteo u Mumbaj Amerikanac bosanskog porekla planirao napad na SAD Del: Pretnje dolaze sa severa Kosova

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muslimanski sveštenici izbačeni iz američkog aviona

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2011

Dvojica muslimanskih sveštenika na putu za Šarlot u kome se održava konvencija, izbačena su iz aviona u Memfisu, jer je pilot odbio da leti sa njima dvojicom među putnicima, javlja sajt "Tvnjuzlajz".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.