Dvojica Izraelaca ranjena u danskom tržnom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Izraelaca ranjena u danskom tržnom centru

KOPENHAGEN - Nepoznati napadač pucao je iz vatrenog oružja i ranio dvojicu Izraelaca u jednom tržnom centru u danskom gradu Odensi, saopštila je juče lokalna policija.

Policija je rekla agenciji Rojters da traga za napadačem, ali da ne može da potvrdi izveštaje danske policije da je ta osoba govorila arapski.

Napad je izvršen na peti dan izraelskih vazdušnih napada na ciljeve palestinskog Hamasa u pojasu Gaze, navodi Rojters.

"Ne znamo ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o motivima napada, niti nam je poznata nacionalnost osobe koja je pucala", rekao je policajac.

Danski mediji su preneli da je u pucnjavi jedna osoba ranjena u nogu a druga u ruku, i da povrede nisu opasne po život.

Prema policiji, to dvoje ranjenih se nalaze u Danskoj od pre, oko sedam dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danska: Pucnjava u tržnom centru

Izvor: B92, 31.Dec.2008, 21:37

Kopenhagen -- Naoružani musksarac ranio je dva Izraelca koji su radili u tržnom centru u centralnoj Danskoj, saopštila je policija... Portparol policije Lars Thede je rekao da su ranjena dva Izraelca. Jedan je ranjen u ruku, a drugi u nogu. Incident se dogodio oko 14.30 časova u šoping centru Rosengard...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.