Izvor: Blic, 02.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoglava beba kornjača

Dvoglava beba kornjača

Dvoglava bebi kornjača postala je prava atrakcija u akvarijumu u Čileu. Dobila je ime Don Kihot i Sančo, a njen vlasnik, Federiko Erasuris, izjavio je: 'Ima dve glave, sa dva odvojena mozga, ali leva glava, koju ja zovem Don Kihot veća je od druge, kojoj sam dao ime Sančo.' Veterinari kažu da je kornjača inače savršeno normalna, osim što ima dve glave, kao i da će doživeti 15. godinu.

Otkaz preko SMS-a

Vodeća nemačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV stanica otpustila je jednog od najpopularnijih komičara u toj zemlji tako što mu je poslala poruku na mobilni telefon. Hans Verner Olm kaže da je prvo mislio da je šala kada je pročitao poruku. Ali, kada je došao na posao, uverio se da je istina: njegov šou-program bio je otkazan.

Klinac ukrao autobus i kupio putnike

Jedan 15-godišnjak koji želi da postane vozač autobusa ukrao je tri autobusa i malo provozao putnike koji nisu bili svesni šta se događa. Prvi autobus ukrao je u Apeldornu i vozio 40 milja po autoputu, a onda je ukrao i drugi autobus kojim se vratio u grad. U policiji kažu da se zaustavio nekoliko puta i primao putnike. Uhvaćen je sutradan, kada je ukrao i treći autobus.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.