Dve devojke mučki zlostavljale drugaricu

Izvor: Blic, 30.Jul.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve devojke mučki zlostavljale drugaricu

Dve mlade žene završile su u zatvoru zbog "sadističkog" zatvaranja i mučenja prijateljice za koju su verovale da je spavala sa jednim od njihovih bivših momaka, prenosi Dejli telegraf.

Lusi Viner Mud (22) i Luiz Gibson (18) držale su zaključanu Džordžiju Fen u stanu 18 sati gde su je "tukli do besvesti".

Devetnaestogodišnja Džordžija je pretrpela i opekotine od cigareta, isečena joj je kosa, ima modrice na oba oka i slomljen nos. Dve cimerke su je napale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u martu nakon što su čule glasine da je ona spavala sa bivšim dečkom Lusi Viner Mud, rečeno je na Meidston Kraljevskom sudu.

Sudija, koji je napad okarakterisao kao "zao", osudio je Viner Mud na pet godina zatvora, a Gibsonovu na tri godine u ustanovi za maloletne prestupnike. Obe devojke su priznale da su izvršile napad i nanele telesne povrede.

Tužilac En Filips, izjavila je da je prestrašena Džordžija pokušala da pobegne iz stana pokušavajući da dopre do vrata ali su je odvukli nazad i nastavili sa mučenjem.

U jednom trenutku, devojka je bila izbačena iz stana obučena samo u ogrtač i bez cipela. Uspela je da se otetura do ulica sa slomljenim nosem, opekotinama drugog stepena na bradi, modricama i prekrivena krvlju.

Policija je dve devojke uhapsila nerednog dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.