Izvor: B92, 21.Jan.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva potresa na Haitiju

Port-O-Prens -- Dva potresa osetila su se u glavnom gradu Haitija, Port-o-Prensu, što je izazvalo paniku među već traumatizovanim stanovnicima tog grada.

Za sada nema izveštaja o mogućim štetama koje su ovi potresi izazvali. Prema preliminarnoj proceni Američkog geološkog instituta jačina udara koji se osetio u 11.45 po lokalnom vremenu bila je 4,9 stepeni. Haiti je pogodilo najmanje 50 potresa jačine 4,5 stepeni ili više od katastrofalnog udara 12. januara, jačine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7.0 stepeni po Rihteru, koji je razorio glavni grad.

Ni jedan od tih potresa nije izazvao veće štete ali oni su otežali operacije spasavanja i uneli nemir u već zastrašeno i iznemoglo stanovništvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haiti i dalje potresaju potresi

Izvor: S media, 21.Jan.2010

Dva potresa osetila su se danas u glavnom gradu Haitija, Port-o-Prensu, što je izazvalu paniku medju već traumatizovanim stanovnicima tog grada koji su ponovo izašli na ulice. ..Za sada nema izveštaja o mogućim štetama koje su ovi potresi izazvali. Prema preliminarnoj proceni Američkog geološkog...

Nastavak na S media...

Novi potresi, panika na ulicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2010

PORT-O-PRENS - Dva potresa osetila su se danas u glavnom gradu Haitija, Port-o-Prensu, što je izazvalu paniku među već traumatizovanim stanovnicima tog grada koji su ponovo izašli na ulice...Za sada nema izveštaja o mogućim štetama koje su ovi potresi izazvali...Prema preliminarnoj proceni Američkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.