Izvor: B92, 07.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva mornara nastradala u brodolomu

Pariz -- Dva mornara su se danas utopila, jedan je spasen, a za četvoricom se traga posle brodoloma na atlantskoj obali Francuske.

Kako javljaju elektronski mediji, do nesreće je došlo rano jutros, na oko 50 kilometara od obale Bretanje, zbog jakog nevremena. Obalska straža je primila poziv u pomoć sa ribarskog broda "Mala Žili", na kome se nalazilo sedam mornara, pre nego što je izgubila svaki kontakt sa brodom.

U potrazi koja je potom pokrenuta jedan od mornara je spasen i prebačen je u bolnicu, a pronađena su dva prazna pojasa za spasavanje.

Spasilačke ekipe u helikopterima, brodovima i avionu još uvek tragaju za nestalima, uprkos lošem vremenu i velikim talasima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.