Dva migranta poginula, 17 povređeno u udesu u Makedoniji

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva migranta poginula, 17 povređeno u udesu u Makedoniji

Dva migranta su poginula, a 17 je povređeno danas posle podne u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Radoviš-Štip, u jugoistočnom delu Makedonije.

Prema saopštenju lokalne policije, nesreća se desila oko 16.40, kada je teretno vozilo "Iveko 2", kojim su se prevozili migranti iz Bangladeša i Šri Lanke, udarilo u ogradu mosta.

Vozač je pobegao sa mesta nesreće, 11 povređenih migranata je prebačeno u Kliničku bolnicu u Štipu, a šest u opštu bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Radovišu.

Strumička policija, koja je izašla na lice mesta, navodi da ima indicija da je u vozilu bilo više migranata nego što je pronađeno, ali da su neki pobegli posle nesreće.

Kako su preneli lokalni mediji, saobraćaj je zbog nesreće bio u prekidu na magistralnom putu Radoviš-Štip, ali je predveče normalizovan za putničke automobile, dok je i dalje u prekidu za autobuse i kamione.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NESREĆA U MAKEDONIJI Poginula dva migranta, 17 povređeno u udesu

Izvor: Blic, 25.Jun.2018

Dva migranta su poginula, a 17 je povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Radoviš-Štip, u blizini rudnika Bučim u Makedoniji, javlja MIA.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.