Dva čoveka ubijena u Marselju

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva čoveka ubijena u Marselju

Dva čoveka su u Marselju ubijena iz vatrenog oružja, naveo je izvor iz pravosuđa.

Malo posle 1 noću, napadač s kapuljačom, naoružan automatskom puškom, ušao je u lokal sportskog društva na severu grada, rekao je tužilac Gzavije Tarabe.

Tarabe je naveo da način ubistva upućuje na kriminalni obračun, a da dvojica ubijenih, obojica u tridesetim godinama, još uvek nisu identifikovana.

Ako pretpostavka bude potvrđena, to će broj žrtava obračuna >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kriminalaca u Marselju ove godine povećati na 11.

Do najnovijeg ubistva je došlo je svega dan posle posete Marselju ministra unutrašnjih poslova Francuske Žerara Kolomba koji je obećao da će "dovesti vladavinu prava u sve četvrti" tog grada, tri dana pošto je naoružani komandos otvorio vatru u severnom delu grada, ali nije nikoga pogodio.

Taj čovek, naoružan "kalašnjikovom", pucao je u ponedeljak popodne na policajce, što je uzburkalo emocije u zemlji. Predsednik Emanuel Makron je osudio "veliko nasilje" koje "truje neke četvrti" Marselja.

Nije utvrđena veza s noćašnjim zločinom, kada je napadač otvorio vatru na više ljudi koji su igrali karte i jednog pogodio u glavu, a drugog u grudi i stomak. Ukupno je nađeno 18 čaura kalibra 7,62 milimetra koje odgovaraju "kalašnjikovu", naveo je tužilac Tarabe.

Napadača je, prema izjavama očevidaca, u kolima čekao saučesnik.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dva čoveka ubijena u Marseju

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2018

Dva čoveka su u Marseju danas ubijena iz vatrenog oružja, naveo je izvor iz pravosuđa...Malo posle 1.00 noću, napadač s kapuljačom, naoružan automatskom puškom, ušao je u lokal sportskog društva na severu grada, rekao je tužilac Gzavije Tarabe...Tarabe je naveo da način ubistva upućuje na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.