Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva agenta Interpola ubijena u Meksiku

Dva pripadnika meksičkog Interpola ubijena su u meksičkoj državi Puebla u pokušaju da uhvate čoveka koji je u SAD na poternici zbog ubistva, saopštile su lokalne vlasti.

Dvojicu agenata je juče napala "naoružana osoba tokom operacije (...) izvršenja naloga za hapšenje u cilju izručenja", navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Oni su bili na tragu čoveka identifikovanog kao Orlando O, kog traži američki FBI. Meksički zakon ne dozvoljava objavljivanje punog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << imena osumnjičenih.

"Znamo da je Orlando kada je video da je opkoljen pucao na naše kolege i zatim pobegao", rekao je izvor iz policije Pueble.

Orlando O. je optužen za ubistvo u Njujorku u oktobru 2012. tokom tuče. Sada je otvorena istraga i za smrt policajaca.

Agenti su ubijeni u mestu Akatlan de Osorio, poznatom po velikom broju proteranih migranata i nedavnim naslnim aktima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva agenta Interpola ubijena u Meksiku

Izvor: B92, 27.Sep.2018

Dva pripadnika meksičkog Interpola ubijena u meksičkoj državi Puebla u pokušaju da uhvate čoveka koji je u SAD na poternici zbog ubistva...Dvojicu agenata je juče napala "naoružana osoba tokom operacije (..) izvršenja naloga za hapšenje u cilju izručenja", navedeno je u saopštenju tužilaštva...Oni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.