Duma ratifikovala protokol između Rusije i Sirije o raspoređivanju avijacije

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duma ratifikovala protokol između Rusije i Sirije o raspoređivanju avijacije

Državna duma je ratifikovala protokol na sporazum između Rusije i Sirije o raspoređivanju avijacije Oružanih snaga Rusije na sirijskoj teritoriji.

Predsednik Rusije je podneo 6. jula na razmatranje Državnoj dumi protokol na sporazum o raspoređivanju avijacione grupe Oružanih snaga Rusije na teritoriji Sirije. Tačke protokola regulišu pitanja raspoređivanja ruske avijacije, njene pokretne i nepokretne imovine na teritoriji Sirije, kao i pitanja koja se tiču osiguranja njenog funkcionisanja.

Osim toga, protokol detaljno reguliše status ličnog sastava ruske avijacione grupe, članova njihovih porodica, kao i kompetentnih organa ruske strane.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Državna duma ratifikovala sporazum o raspoređivanju vazdušno-kosmičkih snaga u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2017, 11:32

Državna duma ratifikovala je sporazum o raspoređivanju ruskih vazdušno-kosmičkih snaga u Siriji.. . Dokument je već potpisan u januaru ove godine u Damasku. Njime su propisane ključne odredbe o razmeštanju grupe vazdušno-kosmičkih snaga Rusije, imovine i detaljno navedena pitanja funkcionisanja.. . Prema...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.