Državljanin BiH uhapšen u Italiji zbog pokušaja prodaje ćerke

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin BiH uhapšen u Italiji zbog pokušaja prodaje ćerke

Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen je u Italiji zbog navodne prodaje ćerke za više od 10.000 evra radi udaje za rođaka, saopštile su italijanske vlasti.
Navode se da je u pitanju prvo takvo hapšenje na osnovu novog zakona o borbi protiv prisilnih venčanja.
Policija je sprečila sprovođenje dogovora i do venčanja nije došlo, prenosi AP.
Policija navodi da je porodica živela u kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prikolici u gradu Pizi, na severozapadu Italije.
Prema izveštaju, otac je tukao 21-godišnju ćerku i njenu sestru kada bi se pobunile i davao im samo hleb i vodu.
Otac je, navodno, planirao da uda stariju ćerku za rođaka koji takođe živi u kampu, a imao je slične planove i za mlađu ćerku.
Istražitelji su tajno snimili navodnu isplatu nesuđenom mladoženji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen državljanin BiH dok je prodavao ćerku

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2019

Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen je u Italiji zbog navodne prodaje ćerke za više od 10.000 evra radi udaje za rođaka Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen je u Italiji zbog navodne prodaje ćerke za više od 10.000 evra radi udaje za rođaka, saopštile su danas italijanske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.