Drugoljub - prvi Goranski eko-kamp u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 11:48

Drugoljub - prvi Goranski eko-kamp u Sremskim Karlovcima

Pokret gorana Novog Sada najavio je održavanje Eko kampa "Drugoljub" namenjenog deci uzrasta od 6 do 8 godina koji će se održati od 22. do 25. juna u Sremskim Karlovcima.

Kako se navodi u pozivu za učešće na kampu, tokom četiri dana biće istražene "skrivene tajne kutke Fruške gore, upoznaćemo se sa biljnim svetom, prirodom i na koji način funkcioniše svet oko nas, plovićemo 'Karlovačkim pustolovom', steći nove drugare…".

Na kampu će dani biti ispunjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << interaktivnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezervisane za druženje i zabavu, navodi se u pozivu Pokreta gorana Novog Sada, na čijem sajtu se mogu naći i detaljnije informacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.