Izvor: RTS, 03.Avg.2020, 07:06

Dramatičan snimak izraelske vojske – kako je neutralisana grupa na granici sa Sirijom

Izraelska vojska je saopštila da je ubila četiri osobe koje su postavljale eksploziv u blizini izraelsko-sirijske granice.
Izraelske snage su uočile grupu koja postavlja eksplozive na jugu Golanske visoravni.

Trupe sa zemlje i avioni simultano su gađali grupu od "četvoro terorista", navedeno je u saopštenju izraelske vojske.
Ističe se da je grupa neutralisana pre neko što je uspela da pređe u Izrael i da nijedan pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izraelske vojske nije povređen.
Portparol izraelske vojske je rekao da oni pažljivo prate stanje na terenu prethodnih dana i da su primetili neobična kretanja.
Nije bilo reagovanja iz Sirije. Izrael kaže da još utvrđuju kome pripadaju muškarci koji su postavljali eksplozive, ali da smatraju sirijsku vladu odgovornom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SIRIJSKE PVO SNAGE PRESEKLE "neprijateljske" mete iznad Damaska: IZRAEL potvrdio izvođenje VAZDUŠNIH NAPADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020

U nedelju je izraelska armija saopštila da je sprečila pokušaj terorista da aktiviraju eksplozivnu napravu na granici sa Sirijom..Sirijske protivvazdušne snage presekle su "neprijateljske" mete iznad prestonice zemlje...Napad se izvodi na seosku oblast na jugozapadu Damaska, ali nisu navedeni drugi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.