Drama u avionu za Moskvu!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u avionu za Moskvu!

Putnički avion "Aeroflota" koji je leteo na liniji SU1515 iz Surguta u Moskvu, prinudno je sleteo u Hanti Mansijsku, zbog huliganskog ponašanja jednog od putnika, navodi se na sajtu Flightradar. Putnik je bio pijan!

Aeroflot flight #SU1515 from Surgut to Moscow is diverting to Khanty-Mansiysk with squawk 7600 (radio failure).According to @RT_russian a passenger demanded the aircraft to fly to Afghanistan.https://t.co/lO2rs9X4Drpic.twitter.com/9NFRQh8C5y
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Flightradar24 (@flightradar24) January 22, 2019

Avion je promenio trasu iznad grada Jugurs i sleteo u Hanti Mansijsku. U njemu se nalazilo 69 putnika i sedam članova posade.

Jedan od putnika koji je rekao da je bio naoružan tražio je da avion promeni trasu leta i krene u Avganistan.

„Putnik koji se smatra krivcem za prinudno sletanje se zove Pavel, i ima 41 godinu“, rekao je sagovornik agencije.

Izvor "Sputnjika" navodi da je posada aviona uspela da ubedi putnika da se sleti u Hanti Mansijsku radi uzimanja goriva.

Ruska policija posle incidenta privela je pijanog čoveka koji je pretio posadi.

Ovo je navodno osumnjičeni putinik:

Самолет Сургут - Москва приземлился в Ханты-Мансийске. Мужчина, захвативший судно, был ранее судим за кражи, наркотики и хулиганство https://t.co/eyElUDF19dpic.twitter.com/WCwjUw0omc

— РЕН ТВ | Новости (@rentvchannel) January 22, 2019

„Aeroflot" ne komentariše ove navode medija, prenosi "Sputnjik".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRAMA NA RUSKOM NEBU Avion sa 69 putnika prinudno sleteo u Sibir zbog pretnje NAORUŽANOG PUTNIKA

Izvor: Blic, 22.Jan.2019

Putnički avion "Aeroflota" koji je leteo na liniji SU1515 iz Surguta v Moskvu, prinudno je sleteo u Hanti Mansijsku, navodi se na sajtu Flightradar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.