Drama na nebu iznad Halkidikija: Zapalio se avion sa 164 putnika, prinudno sleteo u Grčku

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 00:04

Drama na nebu iznad Halkidikija: Zapalio se avion sa 164 putnika, prinudno sleteo u Grčku

Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u letelici izbio požar Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u letelici izbio požar, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini zatražio je dozvolu za prinudno sletanje na najbliži aerodrom zbog požara u kabini u trenutku dok je leteo iznad Halkidikija, saopštilo je grčko Ministarstvo civilne zaštite.Avion sa 157 putnika, jednim detetom i šest članova posade uspešno je sleteo na aerodrom u Solunu, dodaje se u saopštenju koje je preneo Rojters.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Rajaner" iz Berlina ka Atini prinudno sleteo u Solunu

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020

Avion irske avio-kompanije "Rajaner" sa 164 putnika prinudno je sleteo u Solunu zbog sumnje da je izbio požar u letelici, saopštile su grčke vlasti...Portparolka avio-kompanije "Rajaner" rekla je da je avion morao da se prizemlji zbog čudnog mirisa u pilotskoj kabini...Grčko Ministarstvo civilne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.