Drama na aerodromu: Dečak među koferima na traci VIDEO

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na aerodromu: Dečak među koferima na traci VIDEO

Jedan mališa se istumbao i srećom samo lakše povredio tokom divlje vožnje svog života aerodromskom trakom za transport prtljaga, među koferima.

Foto: Youtube/screenshot/NBC News

Dramatični video prikazuje dete koje se tumba, pada i penje se preko kofera dok ga traka nosi sve do podzemlja za sortiranje gde se proverava prtljag na aerodromu u Atlanti, najprometnijem na svetu.

Dvogodišnji Lorenco popeo se na "konvejer" - gumenu traku za transport >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prtljaga u ponedeljak kada ga je nakratko majka Idit Vega spustila da bi odštampala kartu za ukrcavanje na Međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džakson Atlanta - rekla je ona policiji.

Video-snimak koji je kasnije aerodrom objavio, pokazuje ponešto od onoga što se desilo.

Jedna kamera je snimila Lorenca kako nestaje kroz gumenu zavesu, izvan domašaja svoje majke i službenika aerodroma.

Video potom pokazuje kako dečkić puzi preko kofera, pokušavajući da izbegne da ga traka uvuče u veliku mašinu za skeniranje koja podseća na mračnu pećinu.

Ali, transporter je prebrz i uvlači ga unutra.

On ispada na izlazu iz mašine, i tumba se niz traku u drugu prostoriju u podrumu gde su ga zapanjeni službenici obezbeđenja skinuli s trake i zagrlili.

Mašina za skeniranje prtljaga je Lorenca otkrila kao "problem" i, kao i drugi problematičan prtljag skretnicom preusmerila dete na put za kofere koje službenici treba da pregledaju, izjavio je u četvrtak portparol TSA Mark Hauel.

Tada su mu radnici pomogli, pokazuje video.



Izvor: Youtube/NBC News

"Skoro svi koji rade tamo dole su roditelji", rekao je Hauel. "Hteli su da se mališa što pre vrati mami i sjurili su se da ga odnesu gore", rekao je Hauel.

Neki od zaposlenih kažu da su tog dana u bučnoj prostoriji za prtljag čuli nešto kao zapomaganje mačke. Kada su videli dete, priskočili su mu u pomoć, pokazuje video.

Dečak je slomio šaku, ali mu je stanje sasvim dobro s obzirom na to kroz šta je prošao, rekle su vlasti.

"Zahvalna sam što je živ", rekla je Vega za VSB-TV. "Samo na to mislim. Zahvalna sam što je sa mnom".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.