Drama na aerodromu: Bačen suzavac, ima povređenih

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na aerodromu: Bačen suzavac, ima povređenih

Istraga u toku.

Prema do sada raspoloživim informacijama, na aerodromu u Frankfurtu došlo je do incidenta.

6 people injured at Frankfurt Airport as supposed ‘irritant gas’ sprayed at check-in https://t.co/tsCFvGN0tb

Kako javljaju svetski mediji, pušten je nekakav "iritantni" gas, nepoznatog porekla, zbog čega je najmanje šest osoba pružena lekarska pomoć.

BREAKING Injuries reported in tear gas attack at check-in counters in Frankfurt Airport >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << https://t.co/KVRZW0EtIP pic.twitter.com/I55pfSL2VP

Sve službe su na terenu.

Panic at Frankfurt Airport after 'tear gas attack' leaves six injured https://t.co/ZgHrbgi6ku

Kako izveštavaju nemački mediji, ljudi su odjednom počeli da se žale da ih peku oči. Poreklo supstance se ispituje.

U međuvremenu je Policija frankurtskog aerodroma saopštila je da je šest osoba lakše povređeno u incidentu čiji je uzrok nejasan, dok su korisnici društvenih mreža i svetski mediji objavili da je bačen suzavac na Terminalu 1 i da je posle intervencije vatrogasaca nastavljen prijem putnika na terminalu.

"Sve čisto! Završena intervencija vatrogasaca, šest osoba lakše povređeno, uzrok nejasan, istraga se nastavlja", piše u poruci policije na Tviteru uz koju je stavljen hešteg #Reizgas (gas koji izaziva iritaciju).

ENTWARNUNG! lt. Feuerwehr Einsatz beendet, 6 Personen leicht verletzt, Ursache unklar; Ermittlungen laufen #Reizgas #Flughafen #Frankfurt

Nema informacija da li je incident povezan sa terorizmom, a nemački dnevnik "Bild" je objavio da se sve završilo u roku od 16 minuta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.