Izvor: Blic, 06.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaće reklame na putu oko sveta

Domaće reklame na putu oko sveta

Atmosfera se zahuhtava jer je do 'Noći reklamoždera' ostao još jedan dan. Glasanje za najbolju reklamu i bilbord za 2006. približava se kraju. Zahvaljujući beogradskoj 'Noći reklamoždera' publika širom sveta videće i pet domaćih reklama. Poznat je i pobednik non profit kampanje za ovu godinu - akcija koju je pokrenula Televizija B92 'Sigurna kuća'.

Inače, ljubitelji reklama će 7. i 8. decembra biti u prilici da pogledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reklame iz preko sto dvadeset svetskih gradova. Biće prikazane i neke reklame poznatih svetskih brendova poput 'koka-kole', 'najkija', 'mercedesa'... Biće to šest sati odličnog programa. Reklamožderi... pripremite se!

A.Di.

Delimo karte

Prvih pet čitalaca koji se danas od 12 do 12.05 jave na telefon 011/333-46-21 dobiće po dve karte za spektakl u Centru 'Sava'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.