Dogovoren susret Lavrova i Tilersona

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoren susret Lavrova i Tilersona

Šefovi diplomatija Rusije i SAD, Sergej Lavrov i Reks Tilerson, dogovorili su se da će razgovarati na marginama ministarskog susreta Arktičkog saveta koji će 10. i 11. maja biti održan u Ferbanksu.

Ministri Rusije i SAD su se o susretu dogovorili tokom telefonskog razgovora.

U saopštenju ruskog Ministarstva inostranih poslova navodi se da će tokom susreta ministri razgovarati o nekoliko pitanja, pre svega o bilateralnim odnosima.

Tokom razgovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodaje se, Lavrov i Tilerson su se kratko osvrnuli i na predstojeće pregovore o Siriji koji će 3. i 4. maja biti održani u Astani.

Inače, grad Ferbanks nalazi se na Aljasci, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTANAK SILA Lavrov i Tilerson 10. ili 11. maja u SAD

Izvor: Blic, 01.Maj.2017

Šefovi diplomatija Rusije i SAD, Sergej Lavrov i Reks Tilerson, će se sastati 10. ili 11. maja u američkog gradu Ferbenksu na marginama samita o Arktiku, saopštilo je danas rusko Ministarstvo inostranih poslova...- Tokom telefonskog razgovora je dogovoren sastanak na marginama ministarskog sastanka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.