Dodik: Nikolas Hil je patološki lažov i smutljivac!

Izvor: Press, 15.Jul.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Nikolas Hil je patološki lažov i smutljivac!

Komentarišući Hilovu izjavu da u Srpskoj ključa nezadovoljstvo zbog, kako je naveo, endemske korupcije rukovodstva tog entiteta, Dodik je poručio da Hil "bezočno laže" - da je laž sve što je rekao i sve što govori.

"Njegove izjave u vezi sa rukovodstvom Republike Srpske se pre svega odnose na mene. Priča koju je SDS proturio pre više od deset godina u vezi sa mojom imovinom na Kipru je potpuna laž. Verujem da Hil to namerno čini da bi podržao SDS, a verujem da je i patološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lažov", naveo je Dodik.

Ocenivši žalosnim da se predstavnik jedne ambasade, kakva je američka, na taj način ponaša u jednoj zemlji, entitetski predsednik je dodao da Hil svojoj centrali u SAD šalje lažne izveštaje, prenose banjalučke "Nezavisne novine", pozivajući se na Srnu.

"To je njegova lična pozicija. Što se tiče SAD, mislim da su zarobljenik takvih frustriranih i loših ljudi koji su na terenu i godinama pravdaju svoje visoke plate ovde time što šalju lažne izveštaje", kaže Dodik, uz napomenu da njegove izjave o rukovodstvu Srpske o tome govore najviše.

Naglasio je i da je Hil čovek koji ne bi trebalo da bude u BiH.

"Međutim, pošto je BiH takva kakva jeste - nikakva i smešna, nedorečena i neodrživa, onda mogu takvi smutljivci da hodaju po njoj i da im jedan deo BiH aplaudira na laži, te na taj način podržava takve mešetare koji u suštini ne donose ništa dobro", istakao je Dodik.

Predsednik RS je ponovio da BiH ne može opstati bez dogovora.

"BiH nema ako se mi oko nje ne dogovorimo. A sa takvima kakav je Hil sigurno se nikada nećemo dogovoriti i dabogda nestala što pre", poručio je Dodik.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dodik iznio optužbe na račun Hilla, Ambasada SAD-a smatra da izjava ne zavređuje odgovor

Izvor: Cafe.ba, 15.Jul.2014

Predsjednik RS-a smatra da se Hillove izjave u vezi sa rukovodstvom RS-a, prije svega, odnose na njega podsjećajući na priču od prije deset godina, a vezano za Dodikovu imovinu na Kipru

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.