Dodik: Događaji u Skupštini RS uvod u makedonski scenario

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Događaji u Skupštini RS uvod u makedonski scenario

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske na neki način uvod u makedonski scenario i to upravo pre izbora, da bi vlast prevremeno bila povučena.

"Bio je to pokušaj manjine da vlada nad većinom, ali ako se opozicija već poziva na zakon onda mora da zna da većina odlučuje", istakao je Dodik.

On je za RTRS rekao da su iz opozicije već svi zaboravili šta je prvobitni uzrok prekida rada Narodne skupštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a to je vraćanje na dnevni red Konsolidovanog revizorskog izveštaja o izvršenju budžeta, koji bi trebalo da bude na narednom zasedanju.

Predsednik RS je naglasio da policija u sredu nije kršila profesionalne kodekse delovanja i da je postupala prema zahtevima predsednika NSRS Nedeljka Čubrilovića.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK NE SLUTI NA DOBRO: Nemiri u Narodnoj skupštini Srpske su na neki način uvod u MAKEDONSKI SCENARIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017

Ako se opozicija već poziva na zakon onda moraju da znaju da većina odlučuje - rekao je Dodik..Nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske jesu na neki način uvod u makedonski scenario i to upravo pre izbora, da bi vlast prevremeno bila povučena, izjavio je danas predsednik RS Milorad Dodik...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dodik: Nemiri u Narodnoj skupštini uvod u makedonski scenario

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2017

Nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske jesu na neki način uvod u makedonski scenario i to upravo pre izbora, da bi vlast prevremeno bila povučena, izjavio je danas predsednik RS BANjALUKA - Nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske jesu na neki način uvod u makedonski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.