Đilas: Vučićev poziv saradnicima na hitni sastanak novi pokušaj vlasti da građane napravi budalama

Izvor: Danas, 17.Dec.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Vučićev poziv saradnicima na hitni sastanak novi pokušaj vlasti da građane napravi budalama

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kazao je danas da hitno zakazivanje sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih saradnika kako bi se "zaustavilo vrbovanje naših stručnjaka za rad u inostranstvu", predstavlja još jedan u nizu pokušaja vlasti da građane "napravi budalama".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Djilas: Vučićev poziv saradnicima na hitni sastanak novi pokušaj vlasti da gradjane napravi ...

Izvor: Beta, 17.Dec.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas kazao je danas da hitno zakazivanje sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih saradnika kako bi se "zaustavilo vrbovanje naših stručnjaka za rad u inostranstvu", predstavlja još jedan u nizu pokušaja vlasti da gradjane "napravi budalama".Kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.