PRERUŠIO SE U ŽENU DA BI IZBEGAO FOTOREPORTERE

Izvor: Kurir, 30.Maj.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRERUŠIO SE U ŽENU DA BI IZBEGAO FOTOREPORTERE

LONDON - Želeći da izbegne novinare nakon pojavljivanja pred sudom, direktor jedne britanske naftno-gasne kompanije prerušio se u ženu u pokušaju da izađe neprimećen iz sudnice.

U crnoj suknji do kolena, sa cipelama na visokim potpeticama i kovrdžavom smeđom perikom na glavi, Martin Krut, direktor kompanije "Oil and Gas Ltd", bio je ubeđen da će uspeti da pređe novinare koji su ga čekali na izlazu.

Reporteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su, međutim, odmah prozreli njegov manevar i slikali ga dok je odlazio iz suda koji ga je kaznio globom od 2.000 funti i zabranom rukovođenja bilo kojom kompanijom narednih sedam godina.

Kako prenosi londonski Telegraf, direkor "transvestit" je kažnjen jer je njegova firma 15 meseci poslovala bez registracije kod kontrolnog organa, čime je prekršio zakon i doveo u opasnost živote ljudi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor naftne kompanije se prerušio ženu da bi izbegao fotoreportere

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Maj.2011

Želeći da izbegne novinare nakon pojavljivanja pred sudom, direktor jedne britanske naftno-gasne kompanije prerušio se u ženu u pokušaju da izađe neprimećen iz sudnice. U crnoj suknji do kolena, sa cipelama na visokim potpeticama i kovrdžavom smeđom perikom na glavi, Martin

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Direktore, otkud vi u štiklama?

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Maj.2011

Želeći da izbegne novinare nakon pojavljivanja pred sudom, direktor jedne britanske gasne kompanije prerušio se u ženu u pokušaju da izađe neprimećen iz sudnice...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.