Diktator iz Angole dao dva miliona dolara za nastup Niki Minaž

Izvor: Blic, 20.Dec.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diktator iz Angole dao dva miliona dolara za nastup Niki Minaž

Američka reperka Niki Minaž nastupila je na zabavi kompanije "Unitel komjunikejšns" u Angoli, čiji je suvlasnik diktator Hose Eduardo dos Santos.

Ona je juče doputovala u Angolu privatnim avionom, uprkos protestima nevladinih organizacija koje optužuju Santosa sa korupciju i zgrtanje bogatstva na sumnjiv način, u zemlji u kojoj 70 odsto stanovnika živi sa manje od dva dolara dnevno.

Niki Minaž je za nastup navodno dobila dva miliona dolara. Njena koleginica Maraja Keri se pre dve godine takođe našla na meti kritika zbog nastupa za diktatora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ona peva diktatorima za pare": Njen izgled i postupci naišli su na bes javnosti

Izvor: B92, 20.Dec.2015

Niki Minaž nastupila je na božićnom koncertu u Angoli koji je izazvao brojne kontroverze...Niki je kritikovana od strane zagovornika ljudskih prava zato što je prihvatila 2 miliona dolara kako bi nastupila u glavnom gradu Luandi...Reperka je ignorisala molbe organizacije i sa svojom ekipom odsela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.