Diktator

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diktator

LONDON - Italijanske vlasti zabranile su reklamu za dokumentarni film „Videocracy“ u kome se oštro napada italijanski premijer Silvio Berluskoni, javili su juče elektronski mediji.

Brnjica i za Evropljane

Italijanski premijer je početkom nedelje imao novi napad besa i zatražo da se pojedinim funkcionerima i predstavnicima Evropske komisije zabrani davanje izjava i zapretio je blokadom u Evropskom parlamentu.. Oni su, naime, tražili od premijera da javno objasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << šta se dogodilo pre nekoliko dana sa brodom na kome su se nalazili ilegalni doseljenici i koje je Italija vratila u Libiju. Italija je odgovorila da se brod nalazio u međunarodnim vodama. Na tako šturi odgovor Evropska komisija je zatražila nova pojašnjenja, a Berluskoni smene.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.