Dikić saslušavan gotovo sedam sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikić saslušavan gotovo sedam sati

Bivši komandant srpske Žandarmerije, penzionisani general, Bratislav Dikić, saslušavan je gotovo sedam sati u Tužilaštvu Crne Gore.

Prema pisanju podgoričke Pobjede, Dikić je saslušavan o okolnostima zbog kojih se našao u Crnoj Gori dan uoči parlamentarnih izbora, 16. oktobra.

Tokom jučerašnjeg saslušanja, navodi podgorički dnevnik, Dikiću su predočeni dokazi koje Tužilaštvo ima protiv njega.

Zbog tajnosti postupka nije poznato šta je Dikić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao tužiocu.

Dikić je sa grupom srpskih državljana uhapšen pod sumnjom da je bio operativni komandant planiranog puča u Crnoj Gori.

Pobjeda podseća da su podgorički mediji preneli da se Dikić žalio da se u spuškom zatvoru ne oseća bezbedno, odnosno da ga je "strah od zatvorenika albanske nacionalnosti".

Inače, Dikić je juče oko 13 sati pod jakim policijskim obezbeđenjem prebačen iz spuškog zatvora u Specijalno državno tužilaštvo na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dikić ponovo saslušan " šest sati pred tužiocem

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 14:25

Penzioni general i bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić ponovo je u sredu saslušavan u Tužilaštvu Crne Gore u Podgorici...On je saslušan u vezi sa okolnostima planiranja terorističkog napada u izbornoj noći, 16. oktobra...Dikić se sumnjiči da je bio vođa grupe srpskih državljana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.