Devojka sa Berluskonijevih žurki zamonašila se u Međugorju

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka sa Berluskonijevih žurki zamonašila se u Međugorju

Lude žurke začinjene seksom i šampanjcem bile su sastavni deo života Anje Goleđinovske. Lepa Poljakinja (28) bila je redovan gost na sada već legendarnim “bunga-bunga” žurkama italijanskog premijera Berluskonija (75).

Sada je, međutim, odlučila da radikalno promeni način života i već izvesno vreme živi u jednom manastiru u Međugorju, u Bosni i Hercegovini.

"Ne želim više da učestvujem u tim prljavim rabotama, hoću da budem čista”, izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ona.

Plavokosa lepotica ustaje upet ujutru da bi se molila, a ranije je u to vreme verovatno odlazila na spavanje. "Mrzela sam taj seks. Redovno sam se opijala da bih to uopšte mogla da radim”, seća se ona.

Italijanska javnost je prvi put čula za Anju u septembru 2008. Na proslavi 72. rođendana italijanskog premijera pojavila se u ulozi poklona: gotovo potpuno gola izašla je iz ogromne torte.

"Ne kajem se ni zbog čega”, kaže Anja. "Morala sam da iskusim i dobro i loše da bih shvatila da mogu da se promenim i da stvaran život izgleda sasvim drugačije.”

Osim ustajanja u cik zoru, sastavni deo njenog sadašnjeg života jesu i guljenje krompira, peglanje i pranje toaleta.

Berluskonijev nećak Paolo Bareta, u koga se zaljubila pre nego što je došla u Međugorje, u potpunosti razume njen trenutni poriv da živi smerno. "On poštuje moju odluku i obećao je da će me čekati”, izjavila je ona.

"Šanelovu” obuću i skupu garderobu ostavila je kod kuće i sada nosi samo jednostavnu odeću bele boje. "Ako Bog želi da se vratim u Italiju, ja ću to uraditi”, kaže ona, ali ne verujem da će se to desiti u skoroj budućnosti.”

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BERLUSKONIJEVA CICA SE ZAMONAŠILA!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2011, 08:14

ZAGREB - Pokajnica! Poljakinja Anja Goledinovska (28), koja je nekada bila redovan gost na „bunga-bunga“ žurkama italijanskog premijera Berluskonija (75), otišla je u manastir...ZAGREB - Pokajnica!..Poljakinja Anja Goledinovska (28), koja je nekada bila redovan gost na „bunga-bunga“ žurkama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.