Izvor: Blic, 28.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka greškom ostala u zatvoru

Devojka greškom ostala u zatvoru

Šesnaestogodišnja devojka koja je posetila svog momka u zatvoru u Judenburgu, u Austriji provela je noć u zatvoru pošto su stražari zaboravili na nju. Ova tinejdžerka iz Graca očekivala je da će joj dozvoliti da provede jedan sat sa svojim dvadesetogodišnjim momkom, koji je na odsluženju dvogodišnje kazne zatvora zbog droge. Na kraju je, međutim, s njim provela celu noć u sobi za posetioce.

Limun za loše vozače
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Mađarski đaci će deliti limun lošim vozačima u okviru nove kampanje kojom treba da stane na put nesmotrenoj vožnji. Deca će patrolirati zajedno sa saobraćajnom policijom i poklanjaće voće vozačima koje policajci zaustave. Za razliku od loših vozača koji će biti 'nagrađeni' limunom, dobri vozači će na poklon dobijati jabuku. Kampanja će trajati mesec dana.

Zbog kokoške na listi najtraženijih kriminalaca

Muškarca koji je navodno ukrao pet pilića od Radžindera Singa Bankavata, predsednika suda u Bansvari, u Indiji, policija je stavila na listu najtraženijih kriminalaca. Formiran je specijalan tim koji traga za lopovom za koga se veruje da je iz sudijine kuće odneo 'četiri kokoške i petla'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.