Devojčici telefon razneo glavu u snu!?

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčici telefon razneo glavu u snu!?

Kazahstanka Alua Asetkizi Azalbek (14) ostavila je uređaj da se puni i spustila ga na jastuk pored glave DEVOJČICA iz Kazahstana poginula je od eksplozije telefona pored kog je zaspala slušajući muziku. Alua Asetkizi Azalbek (14) ostavila je uređaj da se puni i spustila ga na jastuk pored glave. Pronašli su je ujutro pored rasprsnute baterije, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Lekari veruju da je odmah podlegla povredama.Pročitajte još: FALI JOJ POLA >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << LICA ZBOG SELFIJA: Devojku raznesenu puškom majka jedva prepoznala (FOTO) Forenzičari su utvrdili da je telefon, čiju marku nisu hteli da otkriju, eksplodirao rano izjutra, nakon što se pregrejao na punjaču. Smrt je opisana kao “tragična nesreća”. Najbolja drugarica devojčice Ajažan Dolaševa ostavila je potresne poruke na društvenim mrežama.Pročitajte još: NEPOZNATE OKOLNOSTI NESREĆE U NOVOM SADU: Devojčica (17) pala sa visine “Još uvek ne mogu da verujem. Bila si najbolja. Jako mi je teško bez tebe. Nedostaješ mi, ostavila si me zauvek” napisala je tinejdžerka.(dailymail.co.uk)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tinejdžerka zaspala pored telefona, on eksplodirao i ubio je

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019

Tinejdžerka Alua Asetkizi Abzalbek (14) iz Kazahstana umrla je od povreda glave koje je zadobila nakon što joj je mobilni telefon tokom punjenja na jastuku eksplodirao pored glave dok je spavala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.