Devojčica izbodena 19 puta odgovara na pitanje odakle joj snaga

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica izbodena 19 puta odgovara na pitanje odakle joj snaga

Dve devojčice su šokirale svet kad su izbole drugaricu 19 puta kako bi se umilile internet tvorevini po imenu "Slendermen". Njena porodica najzad je progovorila o ovom događaju, a 12 godišnja devojčica je odgovorila na pitanje odakle joj snaga.

Porodica devojčice koju su dve drugarice izbole 19 puta u bizarnom slučaju inspirisanom bićem "Slendermen" ostavila je pismo na mestu na kom je žrtva spasena. To su prvi detalji o devojčici koja je jedva preživela brutalni napad >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji je šokirao Ameriku i svet.

- Mi, porodica 12-godišnje žrtve iz Vokeše u Viskonsinu dirnuti smo izlivom ljubavi koju dobijamo od zajednice, ali i cele zemlje i sveta - stoji u pismu.

U posebnom saopštenju, oni su potvrdili da je devojčica otpuštena iz bolnice u Vokeši.

- Nismo hteli previše da je opterećujemo pričom o događajima od 31. maja, ali smo je pitali odakle joj snaga da sama ispuzi iz šume i potraži pomoć. Njen odgovor je bio jednostavan: 'Želela sam da živim'".

Devojčice koje su izvele brutalni napad, Morgan Gejzer i Anisa Vajer, biće optužene za pokušaj ubistva i biće im suđeno kao odraslima.

Policija Viskonsina (odakle su devojčice) je izjavila da su one mesecima planirale ubistvo drugarice iz odeljenja. Morgan i Anisa su pozvale svoju žrtvu da prespava kod Morgan za njen rođendan. Devojčice su čitale o Slendermenu na sajtu creepypasta wiki, i nisu razumele da se radi o sajtu sa strašnim pričama, već su priče shvatile za zbilju. Izbole su drugaricu kako bi odale počast ovom stvorenju i postale njegove zamenice.

U pismu porodice žrtve ne spominje se opskurni izmišljeni lik "Slendermen", koji je prema navodima počiniteljki njih i inspirisao na užasan čin.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Zamalo poginula zbog Slendermena: Devojčica izbodena 19 puta odgovara na pitanje odakle joj snaga

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014

Dve devojčice su šokirale svet kad su izbole drugaricu 19 puta kako bi se umilile internet tvorevini po imenu "Slendermen". Njena porodica najzad je progovorila o ovom događaju, a 12 godišnja devojčica je odgovorila na pitanje odakle joj snaga...Porodica devojčice koju su dve drugarice izbole 19...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.