Detalji ubistva

Izvor: Press, 27.Feb.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji ubistva

Počelo je suđenje 21-godišnjoj Nuši Bunić koja se tereti da je 15. juna prošle godine nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka u vratnu arteriju pri čemu ga je smrtno ranila.
Foto:Kurir
Iako je obilno krvario, ipak je bio dovoljno pri svesti da nazove policiju, kaže svoje ime i šta se dogodilo. Nekoliko minuta nakon što se onesvestio, isti događaj prijavio je i građanin koji je primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nikolu u lokvi krvi.
Suđenje je počelo u ponedeljak, ali do daljeg će biti zatvoreno za javnost zbog zaštite privatnog i porodičnog života osumnjičene.
Nož kojim ga je ranila bio je dugačak 9,5 centimetara. Njime je prerezala Nikolinu karotidnu arteriju, a zatim pobegla sa mesta nesreće. Kada je došla do Akvatehnike nije tražila da neko pozove Hitnu pomoć, već samo njenog oca.

Turek je počeo da obilno krvari, pao je u šok i zadobio moždani udar. Iako su u Opštoj bolnici Varaždin uspeli da mu zašiju arteriju, lekari nisu uspeli da ga spasu njegov život. Policija je pronašla nož kraj Nušinih pantalona i brushaltera na mestu događaja, Nikolinu krv na njemu, kao i na pločicama u portirnici Aquatehnike.
 

Brani se ćutanjem
 
Prema proceni psihijatara, Nuša je osoba s graničnim poremećajem ličnosti, emocionalno nestabilna, impulsivnog ponašanja, koja ne razmišlja o posledicama i nije sposobna da kontroliše svoje postupke, o čemu je govorilo nekoliko osoba koje su je poznavale, prenosi Jutarnji list.
 
Iako je u pritvoru od juna prošle godine i pošto je dvaput ispitana u tužilaštvu,
oba puta je odbila da iznese odbranu, niti je odgovarala na pitanja, što je njeno zakonsko pravo.
 
U daljoj istrazi ispitani su brojni poznanici, svedoci, porodice optužene i žrtve. Otac Nikole Tureka izjavio je kako je njegov sin, godinu dana nakon što je prekinuo vezu s Nušom, više nije ni spominjao, a počeo je vezu i s drugom devojkom.
 
FOTO: PROFIMEDIA

Danas bi tužilaštvo trebalo da ispita 10 svedoka, među kojima su i roditelji Nuše Bunić, mladić s kojim je bila u vezi, njene poznanice i bivše kolegice. Na sudu će svedočiti i prijatelji Nikole Tureka koji je, osim što je bio uspešan preduzetnik, bio i bajker i predsednik varaždinskog kluba Baroker.
 
Mediji su došli je i do drugog video snimka koji je predstavljen na sudu, a koji sadrži Nikolin poziv Operativnom centru 112.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

HOROR iz Varaždina: IZBOLA bivšeg dečka, pa trčala gola i vikala da je SILOVANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018

Stravičan zločin..Počelo je suđenje 21-godišnjoj Nuši Bunić koja se tereti da je 15. juna prošle godine nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka u vratnu arteriju pri čemu ga je smrtno ranila...Pročitajte i :..Iako je obilno krvario, ipak je bio dovoljno pri svesti da nazove policiju, kaže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.