Desetak pripadnika bande kamenovani i živi spaljeni na Haitiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Apr.2023, 08:30

Desetak pripadnika bande kamenovani i živi spaljeni na Haitiju

Desetak navodnih pripadnika bande kamenovali su i žive spalili u ponedjeljak stanovnici četvrti Port-au-Princea, izvijestili su policija i očevici dok je UN istog dana upozorio da na Haitiju vlada nesigurnost dostojna "oružanog sukoba". Ovaj novi slučaj smrtonosnog nasilja dogodio se pošto su policajci priveli naoružane osobe dok vlada povećana napetost u haićanskome glavnom gradu. "Tokom pregleda minibusa u kojemu su bile naoružane osobe, policija je zaplijenila oružje i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Desetak pripadnika bande kamenovani i živi spaljeni na Haitiju

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

Desetak navodnih pripadnika bande kamenovali su i žive spalili u ponedeljak stanovnici četvrti Port-au-Princea, izvestili su policija i očevici dok je UN istog dana upozorio da na Haitiju vlada nesigurnost dostojna "oružanog sukoba".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.