Desantni čamci Severne Koreje su fotošop?

Izvor: Vostok.rs, 29.Mar.2013, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desantni čamci Severne Koreje su fotošop?

29.03.2013. -

Centralna telegrafska agencija Severne Koreje je objavila reportažu sa vojne vežbe 26. marta. Kroz neko vreme svetski mediji su počeli da govore da su neki čamci sa fotografija lažni. Na snimku koji prikazuje deo obale vidi se osam čamaca: 3 bliže, 3 dalje i još 2 koja iskrcavaju na obalu vojnike. Ali stučnjaci kažu da su najmanje tri čamca kopija susednih.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Britanski princ Vilijam u TV seriji

Izvor: Vostok.rs, 29.Mar.2013

29.03.2013. -..Vojvoda od Kembridža princ Vilijam će biti glavni lik TV serije „Spasioci u helikopterima“. Ovaj film će biti posvećen njegovom radu kao pilota helikoptera u Velsu. U seriji će se prikazivati svakodnevna služba 30-godišnjeg poručnika Kraljevskih VVS i njegovih kolega. „Nema...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.