Demonstranti ispred zgrade Tužilaštva: Pustite nam decu!

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti ispred zgrade Tužilaštva: Pustite nam decu!

U policijskoj upravi nema više pritvorenih sa protesta, rekao je Šukić demonstrantima, koji su se prethodno okupili ispred zgrade Predsedništva BiH a zatim došli doPU gde su uzvikivali "Pustite nam decu" i "Decu napolje, lopove u zatvore". 

On je prisutnima i novinarima objasnio da u MUP Kantona Sarajevo nema više lica privedenih tokom protesta, rekavši da su zbog nereda uhapšene 44 osobe.

On je kazao da je svega 10 osoba predato nadležnom kantonalnom Tužilaštvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a da među njima nema dece.

On je istakao da su sva uhapšena maloletna lica puštena na slobodu nakon što su ih roditelji preuzeli.

Što se tiče hapšenja on je kazao da su svi lišeni slobode zbog krivičnih dela tokom protesta.

Posle okupljanja ispred zgrade Predsedništva BiH u podne, gde je blokirana jedna od glavnih centralnih ulica, demonstranti su došli do zgrade policijske uprave Centar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.