Delovi Senata evakuisani zbog mogućeg prisustva azbesta

Izvor: RTS, 11.Avg.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Senata evakuisani zbog mogućeg prisustva azbesta

Galerija za novinare u zgradi američkog Senata i okolne prostorije evakuisane su zbog moguće izloženosti azbestu, javio je "Asošijeted pres".
Istraga o mogućem prisustvu azbesta pokrenuta je kada su radnici pronašli polomljenu ventilacionu cev iznad galerije za novinare, koja se nalazi na trećem spratu, saopštili su zvaničnici Kapitola.
Prema njihovim rečima, još nije poznato kada je ventilaciona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << cev polomljena.
Zvaničnici su naveli da sala Senata nije ugrožena, navodeći da je ventilacioni kanal popravljen i da su sada u toku provere kvaliteta vazduha.
Zgrada Senata je bila privremeno zatvorena 2014. godine zbog prisustva azbesta u vazduhu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Evakuisani delovi Senata zbog mogućeg prisustva azbesta

Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 00:17

Galerija za novinare u zgradi američkog Senata i okolne prostorije evakuisane su zbog moguće izloženosti azbestu, javila je agencija Asošiejted pres...Istraga o mogućem prisustvu azbesta pokrenuta je kada su radnici pronašli polomljenu ventilacionu cev iznad galerije za novinare, koja se nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.