Dečiji kostim za Nož veštica: Budi kao terorista?!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji kostim za Nož veštica: Budi kao terorista?!

Neverovatna "poslovna ideja" u Severnoj Irskoj.

Bliži se Noć veštica, veče kada se u zapadnom svetu kostimiraju i mladi i stari i obelećavaju taj praznik, ali u Severnoj Irskoj su otišli zaista predaleko.

U prodavnici u Kolerajnu prodaju se dečiji kostimi za Noć veštica inspirisani teroristima, sa sve bradama, poput islamskih fundamentalista!

Ovi kostimi prodavani se po ceni od 17 evra (15 funti), ali su povučeni posle mnogih pritužbi i kritika roditelja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Ovi kostimi nose opasnu poruku da su svi muslimani teroristi, jer se oblačite ako musliman i nosite brade - izjavio je otac jednog dečaka, dok se drugi usprotivio zbog toga što ove kostime doživljava kao "agresivne i opasne".

- Video sam ovaj kostim u izlogu radnje i morao sam da uđem da proverim da li sam dobro video. Šokirao sam se kad sam video da se ovakve stvari stvarno prodaju. Kakvu poruku šaljemo deci - dodao je ovaj ogorčeni otac.

Prodavci u radnji kažu da su se kostimi dobro prodavali, mada je bilo i onih koji su ih kritikovali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.