Dečak ukrao automobil i napravio udes u kom je poginula njegova sestra

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak ukrao automobil i napravio udes u kom je poginula njegova sestra

Jedan osmogodišnji dečak je u američkom gradu Finiksu ukrao majčin automobil, ali je naleteo na stub i tom prilikom je poginula njegova šestogodišnja sestra.

Automobil je skrenuo sa puta i udario u stub kad je policija pokušala da ga zaustavi, izjavio je detektiv Stiv Martos, koji je dodao da je dečak prošao sa manjim povredama, ali je devojčica izgubila život, prenela je agencija AP.Majka dece ih je stavila na spavanje, ali pola sata kasnije nije mogla da ih pronađe pa je pozvala policiju i rekla da su oni možda kidnapovani. Oba deteta su pronađena u pidžamama.Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.