Izvor: Blic, 16.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se obesio jer mu nije dozvoljeno da koristi šminku

Kameron Mek Vilijams, desetogodišnji dečak iz Donkastera u Velikoj Britaniji obesio se pošto mu roditelji nisu dozvolili da koristi šminku, navodi britanski "Dejli meil”.



Prema rečima njegovih roditelja, Kameron je želeo da bude devojčica, a oni su mu dozvoljavali da nosi ženski donji veš. Kameron je međutim, poželeo da koristi šminku, ali mu to majka nije dozvolila dok ne odraste.

"Bilo je očigledno da je želeo da bude žensko. Voleo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvari za devočice, i bio je jako usamljen. Znala sam da je bio zbunjen i da nije mogao da se nosi sa nekim pitanjima”, izjavila je dečakova majka, dodajući da je porodica Kameronovu sklonost primetila pre oko 18 meseci.

Dečakova majka je saopštila da je Kameron bio izuzetno inteligentan, ali da je patio od bulimije i da je u poslednje vreme pokazivao interesovanje za nekoliko tinejdžerskih samoubistava koja su se desila u njihovoj okolini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.